Batipox epoxy coatings en kunstharsen voor het zelf repareren, renoveren of herstellen van gietvloeren in polybeton, muren, daken op een voordelige manier
 
 

Herstel voortaan zelf uw dak eenvoudig, doeltreffend en duurzaam

Daken repareren wordt kinderspel dankzij Batipox !

Het herstellen van een dak hoeft niet langer door een dure vakman te gebeuren, dankzij Batipox bent u vanaf nu in de mogelijkheid om zelf herstellingen aan daken uit te voeren zonder tussenkomst van een professional.

Batipox levert producten die u eenvoudig online kunt bestellen om uw dak zonder technische kennis zelf te herstellen. Voorzien van een duidelijke en eenvoudige handleiding helpen we u met het goedkoper uitvoeren van elke dak-herstelling.

Herstelling van uw dak was nooit eerder zo simpel als met de duurzame en doeltreffende herstellingskits die we u snel en voordelig uit eigen voorraaf kunnen leveren met garantie op een succesvol werkend resultaat en zeer eenvoudige behandeling.

Neem voor meer informatie over de herstellingsproducten voor daken contact met ons op of bezoek batipox.com om direct uw herstel producten te bestellen!

Meer over renoveren, herstellen of repareren van uw dak, muur of vloer

Zelf opstijgend grondvocht behandelen

Contact

Contactformulier

Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel niet en contacteer ons!

Aanspreektitel
Heer Mevrouw
Naam *
Voornaam
Firma (indien van toepassing)
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
E-mail *
Telefoon *

 

Gelieve mij te contacteren voor:
 

 

Gelieve meer info te sturen over: In de categorie:
  Reparatie
Renovatie
 

Vloer
Muur
Dak
Vocht
Veiligheid

 

Bericht
  * verplichte velden
 
BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.be | sitemap | Zoekmachine optimalisatie - Isinet internetmarketing

Zoekertjes site Bobbo.be - Funderingen en beton - Batiportaal.be - Bouwlinks.be