ZELF EEN VLOER EGALISEREN

batipox header

 

Contact

Contactformulier

Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel niet en contacteer ons!

Aanspreektitel
Heer Mevrouw
Naam *
Voornaam
Firma (indien van toepassing)
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
E-mail *
Telefoon *

 

Gelieve mij te contacteren voor:
 

 

Gelieve meer info te sturen over: In de categorie:
  Reparatie
Renovatie
 

Vloer
Muur
Dak
Vocht
Veiligheid

 

Bericht
  * verplichte velden
 

Vloeren egaliseren

Batipox.be bouwchemie producent maakt vooral expoxyhars om ondermeer zonder vakman vloeren te egaliseren aan bijv. grote en kleine bedrijven vnl. in België. Daarenboven maken we doe-het-zelf kits teneinde bijv. daken en vloeren zonder nood aan een professional te repareren als marktleider in bouwchemicaliën maakt vooral dhz oplossingen om bijvoorbeeld een vloer met schade te kunnen egaliseren aan bv. kleine en grote bedrijven vnl. in België.

Batipox de specialist op de markt presenteert u op deze site kunstharsen en epoxycoatings waarmee vloeren egaliseren een fluitje van een cent wordt.

De aangeboden epoxy producten kunnen zowel worden gebruikt voor de egalisatie van een gietvloer maar ook uiteenlopende andere vloeren egaliseren is met de kits die u op deze site vindt mogelijk. Van het herstellen van een cementvloer tot een betonvloer egaliseren, u bent bij ons op het juiste adres !

Bouwchemie producent Batipox verkoopt kunst hars teneinde bijv. vloeren in polybeton, beschadigde muren en daken zelf te kunnen renoveren aan bijvoorbeeld zelfstandigen en bedrijven groot en klein vnl. in België. Bovendien leveren we producten om ondermeer een beschadigde vloer zelf te repareren voor bekende en minder bekende bedrijven van voornamelijk in België voor clienteel oa. te Zingem, Dadizele, Sint-Agatha-Rode, Bierges en Kontich. Batipox.be marktleider in bouwchemicaliën presenteert u hier kunstharsen om bijv vloeren, muren en daken zelf te kunnen repareren aan bijv. instellingen vooral op Belgische grondgebied.

Een dak herstellen, een beschadigde muur repareren of een vochtige muur behandelen , u doet het met de epoxy coatings en kunstharsen van Batipox, de specialist in d-h-z kits voor de bouwsector.

 

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.be | sitemap | Zoekmachine optimalisatie - Isinet internetmarketing

Zoekertjes site Bobbo.be - Funderingen en beton - Batiportaal.be - Bouwlinks.be