Batipox epoxy coatings en kunstharsen voor het zelf repareren, renoveren of herstellen van gietvloeren in polybeton, muren, daken op een voordelige manier
 
 

Doe het zelf reparatie en herstelling voor vloer, muur en dak 

Vloer, muur of dak herstellen

Doe het zelf bouwkits of met andere woorden zelfbouwkits zult u binnenkort kunnen terugvinden op deze website van Batipox. Naast doe-het-zelf kits om barsten in vloer, gevel of dak te herstellen werken we momenteel een uitgebreid en budget vriendelijk assortiment uit voor het doeltreffend behandelen van opstijgend grondvocht en andere schimmel problemen.

Betonvloeren voor huizen of industrie onderhouden en herstellen wordt bovendien kinderspel door de snel en eenvoudige oplossingen van Batipox. Alle aangeboden doe het zelf producten voor herstelling, behandeling en reparatie of renovatie zijn van een hoogwaardige kwaliteit die u uiterst goedkoop zullen worden aangeboden in België en Nederland.

Barsten in een muur of scheuren in uw gietvloer? Renovatie en reparatie ervan gebeuren in een handomdraai dankzij de uitsterst doeltreffende doe het zelf producten die we aanbieden. Wenst u niet langer te wachten om de producten voor herstellen of renoveren van vloer, dak of gevel over enkele dagen online te kunnen bestellen kunt u steeds contact met ons opnemen op info@batipox.be

Batipox is een bedrijf gespecialiseerd in bouw producten voor de doe het zelver die zelf muren wilt herstellen, een dak renoveren, opstijgend grondvocht behandelen, een antislipvloer voorzien, een gat in de muur of een gat in het dak dichten, zelf een betonvloer egaliseren of een cementvloer repareren. Een oneffen betonvloer nivelleren of barsten in een cementvloer herstellen, het kan met de nieuwe producten van Batipox.

Batipox staat garant voor degelijke kwaliteit en snelle service, goedkope producten met een duidelijke handleiding en dit voor alle aangeboden doe het zelf producten !

Zelf een cementvloer herstellen

Zelf een cementgebonden gietvloer repareren of herstellen is helemaal niet zo moeilijk als vele mensen denken. Indien de cementgebonden vloer geen al te grillige vormen heeft is het herstellen van de gietvloer zelfs bijzonder eenvoudig.

Contact

Contactformulier

Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel niet en contacteer ons!

Aanspreektitel
Heer Mevrouw
Naam *
Voornaam
Firma (indien van toepassing)
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
E-mail *
Telefoon *

 

Gelieve mij te contacteren voor:
 

 

Gelieve meer info te sturen over: In de categorie:
  Reparatie
Renovatie
 

Vloer
Muur
Dak
Vocht
Veiligheid

 

Bericht
  * verplichte velden
 

Oplossingen in epoxy voor herstellingen aan dak, muur of vloer:
epoxycoatings
en kunstharsen

 

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.be | sitemap | Zoekmachine optimalisatie - Isinet internetmarketing

Zoekertjes site Bobbo.be - Funderingen en beton - Batiportaal.be - Bouwlinks.be