Batipox epoxy coatings en kunstharsen voor het zelf repareren, renoveren of herstellen van gietvloeren in polybeton, muren, daken op een voordelige manier
 
 

Kunststofvloeren

batipox header

Contact

Contactformulier

Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel niet en contacteer ons!

Aanspreektitel
Heer Mevrouw
Naam *
Voornaam
Firma (indien van toepassing)
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
E-mail *
Telefoon *

 

Gelieve mij te contacteren voor:
 

 

Gelieve meer info te sturen over: In de categorie:
  Reparatie
Renovatie
 

Vloer
Muur
Dak
Vocht
Veiligheid

 

Bericht
  * verplichte velden
 

Alle producten voor kunststofvloeren bij Batipox

Batipox.be marktleider in bouwchemicaliën verzorgt diy kits om een beschadigde muur zonder nood aan een vakman te restaureren en verkoopt aan ondermeer bedrijven en zelfstandigen klein of groot in de hele Benelux. Daarbovenop levert Batipox diy kits teneinde bv. kunststofvloeren zelf te vermaken.

Het renoveren of herstellen van vloeren in kunststof is dankzij de dhz-kits van Batipox kinderspel. In een mum van tijd worden kunststofvloeren hersteld in hun oorspronkelijke staat.

Alle epoxy coatings om bijvoorbeeld muren en vloeren zoals kunststofvloeren te herstellen zijn bijzonder eenvoudig in gebruik en doordat tussenkomst van een vakman overbodig wordt bespaart u aanzienlijk op de kosten om uw kunststofvloer te onderhouden.

Batipox bouwchemie fabrikant produceert hoofdzakelijk chemicaliën om muren, vloeren en daken zonder dat er een vakman nodig is te repareren voor ondermeer kleine en grote bedrijven in heel België. Daar bovenop maken we kunsthars teneinde bijv. een muur met schade alleen te kunnen vermaken voor ondermeer grotere en kleine bedrijven van overal in Europa met clienteel ondermeer in Deftinge, Mannekensvere, Diets-Heur, Thorembais-les-Béguines of Heindonk. Batipox specialist in bouwchemie presenteert u op deze site epoxyharsen om muren, vloeren en daken te kunnen vermaken aan ondermeer particulieren in heel België.

Epoxy coatings voor het herstellen van cementgebonden vloeren en beschadigde muren of daken.

 

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.be | sitemap | Zoekmachine optimalisatie - Isinet internetmarketing

Zoekertjes site Bobbo.be - Funderingen en beton - Batiportaal.be - Bouwlinks.be