Batipox epoxy coatings en kunstharsen voor het zelf repareren, renoveren of herstellen van gietvloeren in polybeton, muren, daken op een voordelige manier
 
 

Gietvloer

batipox header

Contact

Contactformulier

Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel niet en contacteer ons!

Aanspreektitel
Heer Mevrouw
Naam *
Voornaam
Firma (indien van toepassing)
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
E-mail *
Telefoon *

 

Gelieve mij te contacteren voor:
 

 

Gelieve meer info te sturen over: In de categorie:
  Reparatie
Renovatie
 

Vloer
Muur
Dak
Vocht
Veiligheid

 

Bericht
  * verplichte velden
 

Snel en voordelig uw gietvloer herstellen

Bouwchemie producent Batipox.be presenteert u op deze site kunstharsen en coatings in epoxy om iedere vloer zonder vakman te kunnen repareren. Naast oplossingen voor het herstellen van een gietvloer vindt u bij Batipox ook epoxy producten om zelf uw cementvloer te herstellen op een snelle en voordelige wijze.

We leveren herstellingskits voor gietvloeren aan zowel bekende als minder gekende bedrijven vnl. in België en Nederland expoxyhars om bijv een muur alleen te kunnen renoveren. Batipox koploper in bouwchemie verkoopt via deze website chemische producten om ondermeer daken en vloeren zonder dat er een vakman nodig is te restaureren.

Een gietvloer herstellen is kinderspel

Batipox.be bouwspecialist voorziet epoxycoatings teneinde bijvoorbeeld elke gietvloer, vochtige muren en beschadigde daken zonder nood aan een vakman te renoveren. Bovendien vervaardigt Batipox d-h-z kits teneinde bijv. een beschadigde gietvloer te repareren voor ondermeer zelfstandigen in België en Nederland. Batipox specialist in bouwchemie verdeelt vooral dhz oplossingen teneinde bv. gietvloeren zelf te herstellen aan regionale overheden overal in Europa.

We voorzien dhz oplossingen teneinde bijvoorbeeld elke vloer (van giet vloeren tot betonnen vloeren of polybeton) te restaureren en dit zowel voor jeugdbewegingen als particulieren en bedrijven maar net zo goed uiteenlopende overheden in België en Nederland. Ook levert Batipox epoxycoatings om ondermeer iedere vloer te repareren.

 

 

Alle epoxy producten via Batipox, van epoxycoatings tot diverse kunstharsen behoren tot ons aanbod

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.be | sitemap | Zoekmachine optimalisatie - Isinet internetmarketing

Zoekertjes site Bobbo.be - Funderingen en beton - Batiportaal.be - Bouwlinks.be