Batipox epoxy coatings en kunstharsen voor het zelf repareren, renoveren of herstellen van gietvloeren in polybeton, muren, daken op een voordelige manier
 
 

EPOXYCOATINGS

batipox header

Contact

Contactformulier

Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel niet en contacteer ons!

Aanspreektitel
Heer Mevrouw
Naam *
Voornaam
Firma (indien van toepassing)
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
E-mail *
Telefoon *

 

Gelieve mij te contacteren voor:
 

 

Gelieve meer info te sturen over: In de categorie:
  Reparatie
Renovatie
 

Vloer
Muur
Dak
Vocht
Veiligheid

 

Bericht
  * verplichte velden
 

Epoxycoatings vindt u interessant op deze site

Batipox bouwspecialist verzorgt de levering van epoxycoatings teneinde bijv. daken en muren zelf te kunnen restaureren of bijvoorbeeld vloeren te egaliseren aan bv. zelfstandigen in de hele Benelux. Daarenboven maken we epoxy producten teneinde bijvoorbeeld ieder dak zonder nood aan een vakman te renoveren aan bijvoorbeeld nationale overheden van in België en Nederland met klanten te Nieuwenhove, Ramskapelle (Nieuwpoort), Wimmertingen, FOD Mobiliteit en Veerle. Batipox de marktleider in bouwchemie verdeelt vooral epoxycoatings teneinde bv. muren zelf te kunnen vermaken aan bijv. instellingen voornamelijk in België.

Als marktleider in bouwchemie presenteren we op deze site chemicaliën om bv. daken en vloeren te renoveren zonder dat er een vakman nodig is voor diverse organisaties voornamelijk in België. Bovendien produceren we dhz kits om iedere muur zelf te kunnen restaureren aan bv. bedrijven van kmo tot industrie van in de hele Benelux en clienteel oa. te Zeveneken, Sint-Jan, Overwinden, Brussegem en Muizen (Mechelen). Bouwspecialist Batipox verkoopt via deze website oplossingen teneinde bv. iedere muur zelf te repareren aan instituten vooral op Belgisch grondgebied.

Alles over epoxycoatings

Batipox specialist in bouwchemie voorziet epoxycoatings en kunstharsen teneinde een dak, vloer of een beschadigde muur te kunnen restaureren aan bijvoorbeeld KMO's overal in Europa. Daarnaast leveren we d-h-z kits teneinde bijvoorbeeld een vloer met schade alleen te kunnen herstellen of betonvloeren te egaliseren voor ondermeer grotere en kleine bedrijven uit in België en Nederland en klanten in bv. Beervelde, Brugge, Hoepertingen, Céroux-Mousty en Terhagen. Batipox.be marktleider in bouwchemicaliën voorziet voornamelijk epoxycoatings om bv. elke vloer te kunnen repareren aan particulieren in België en Nederland.

renoveren, herstellen of repareren van uw dak, muur of vloer

Zelf opstijgend grondvocht behandelen

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.be | sitemap | Zoekmachine optimalisatie - Isinet internetmarketing

Zoekertjes site Bobbo.be - Funderingen en beton - Batiportaal.be - Bouwlinks.be