Batipox epoxy coatings en kunstharsen voor het zelf repareren, renoveren of herstellen van gietvloeren in polybeton, muren, daken op een voordelige manier
 
 

 

batipox header

Contact

Contactformulier

Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel niet en contacteer ons!

Aanspreektitel
Heer Mevrouw
Naam *
Voornaam
Firma (indien van toepassing)
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
E-mail *
Telefoon *

 

Gelieve mij te contacteren voor:
 

 

Gelieve meer info te sturen over: In de categorie:
  Reparatie
Renovatie
 

Vloer
Muur
Dak
Vocht
Veiligheid

 

Bericht
  * verplichte velden
 

 

Epoxy

Producten in epoxy voor doe het zelf oplossingen

Batipox.be verdeelt vooral epoxy producten teneinde bv. vloeren zelf te kunnen vermaken voor ondermeer overheden vnl. in België. Ook leveren we bouwoplossingen om ondermeer daken te kunnen restaureren.

Batipox voorziet in epoxyharsen teneinde een dak te herstellen aan bijv. particulieren vnl. in België. Daarbovenop maken we diy kits om bijv een dak of vloer te vermaken aan grote en kleine bedrijven maar ook particulieren in België en Nederland. U oplossing voor epoxyharsen om elke vloer zonder dat er een vakman nodig is te vermaken.

Epoxy producten

Batipox.be koploper in bouwchemie verkoopt epoxycoatings om ondermeer daken, vloeren of muren zelf te kunnen herstellen voor diverse bedrijven overal in Europa. Bovendien produceren we doe het zelf kits teneinde ondermeer vloeren, muren en daken zonder dat er een vakman nodig is te restaureren.

Batipox koploper in bouwchemie verzorgt de levering van producten om muren, vloeren en daken alleen te kunnen repareren aan ondermeer bedrijven van kmo tot industrie overal in Europa. Bovendien produceert Batipox epoxy coatings teneinde bijvoorbeeld ieder dak zonder dat er een vakman nodig is te herstellen aan organisaties en personen over het hele land. Van particulier tot KMO of industrieel bedrijf, u kunt bij Batipox terecht!

Epoxycoatings en kunstharsen

Batipox.be de specialist op de markt vervaardigt epoxy coatings en kunstharsen teneinde bijv. muren of daken zonder dat er een vakman nodig is te repareren aan bijv. instituten hoofdzakelijk in België. Daar bovenop maken we kunstharsen teneinde bv. muren alleen te kunnen vermaken aan ondermeer politieke partijen van in de hele Benelux met clienteel oa. te Grembergen, Lombardsijde, Schaffen, Kester of Koningshooikt. Marktleider in bouwchemicaliën Batipox vervaardigt epoxy coatings om bijvoorbeeld een beschadigd dak te vermaken aan industrie in heel België.

Batipox de trendsetter in bouwchemie stelt voor: epoxy coatings teneinde een muur, gietvloer of zelfs een dak alleen te kunnen repareren aan ondermeer overheden hoofdzakelijk in België. Daarenboven verkopen we epoxycoatings om bijv een dak zonder vakman te renoveren aan ondermeer KMO's in in heel België met clienten in bijvoorbeeld Sint-Martens-Lierde, Meetkerke, Kleine-Spouwen, Glabais en Kontich. Batipox de marktleider in bouwchemie verzorgt de levering van epoxycoatings om bijvoorbeeld vloeren zelf te repareren aan ondermeer kleine bedrijven in België en Nederland.

Batipox bouwspecialist verkoopt online chemicaliën teneinde elk dak zonder vakman te repareren voor organisaties vnl. in België. Bovendien vervaardigt Batipox epoxy om bv. iedere vloer zelf te herstellen.

 

Egaliseren betonvloer | Opstijgend Grondvocht

Alles over: kunstharsen , repareren van cementvloeren en egaliseren van betonvloeren

Epoxy snelnavigatie

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.be | sitemap | Zoekmachine optimalisatie - Isinet internetmarketing

Zoekertjes site Bobbo.be - Funderingen en beton - Batiportaal.be - Bouwlinks.be