Batipox epoxy coatings en kunstharsen voor het zelf repareren, renoveren of herstellen van gietvloeren in polybeton, muren, daken op een voordelige manier
 
 

Cementvloer repareren

batipox header

Contact

Contactformulier

Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel niet en contacteer ons!

Aanspreektitel
Heer Mevrouw
Naam *
Voornaam
Firma (indien van toepassing)
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
E-mail *
Telefoon *

 

Gelieve mij te contacteren voor:
 

 

Gelieve meer info te sturen over: In de categorie:
  Reparatie
Renovatie
 

Vloer
Muur
Dak
Vocht
Veiligheid

 

Bericht
  * verplichte velden
 

Cementvloer repareren

Batipox.be marktleider in bouwchemicaliën verdeelt in het bijzonder kunsthars teneinde ondermeer uw cementvloer te repareren zonder nood aan een vakman te herstellen aan bijvoorbeeld verenigingen vnl. in België. Ook maakt Batipox chemische producten teneinde bijvoorbeeld een dak zonder nood aan een vakman te repareren aan ondermeer KMO uit in heel België en clienten onderandere te Merendree, Noordschote, Alken, Tourinnes-la-Grosse of Bevel. Batipox bouwchemie producent maakt kunst hars om ondermeer een beschadigde muur zelf te restaureren aan bijv. grote en kleine bedrijven vnl. in België.

Repareren cementvloer

Specialist in bouwchemie Batipox.be levert kunstharsen teneinde bv. daken en vloeren zonder vakman te repareren aan bijvoorbeeld talloze bedrijven voornamelijk in België. Bovendien vervaardigt Batipox producten teneinde bv. een vloer zelf te herstellen voor grote en kleine bedrijven van overal in Europa voor klanten in ondermeer Sint-Denijs-Westrem, Lissewege, Sint-Margriete-Houtem (Tienen), Perk en Vorst (Kempen). Batipox bouwspecialist presenteert u hier chemische producten om bijv daken en muren zonder dat er een vakman nodig is te restaureren voor ondermeer honderden bedrijven hoofdzakelijk in België.

Batipox.be bouwchemie producent verkoopt d-h-z producten met in het bijzonder epoxycoatings teneinde bijv. cementvloeren te repareren zonder vakman te herstellen voor ondermeer duizenden bedrijven hoofdzakelijk in België. Daar bovenop produceren we d-h-z producten teneinde ondermeer iedere muur zonder dat er een vakman nodig is te herstellen aan bijv. industriële bedrijven van in de hele Benelux en klanten in bv. Denderwindeke, Moerkerke, Zichem, Sint-Martens-Lennik en Lichtaart. Batipox bouwchemie producent voorziet in kunsthars teneinde bijv. ieder dak zonder vakman te repareren aan bv. kleine bedrijven hoofdzakelijk in België.

 

renoveren, herstellen of repareren van uw dak, muur of vloer

Zelf opstijgend grondvocht behandelen

Vloeren in polybeton

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.be | sitemap | Zoekmachine optimalisatie - Isinet internetmarketing

Zoekertjes site Bobbo.be - Funderingen en beton - Batiportaal.be - Bouwlinks.be