Batipox epoxy coatings en kunstharsen voor het zelf repareren, renoveren of herstellen van gietvloeren in polybeton, muren, daken op een voordelige manier
 
 

Betonvloer egaliseren

batipox header

Contact

Contactformulier

Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel niet en contacteer ons!

Aanspreektitel
Heer Mevrouw
Naam *
Voornaam
Firma (indien van toepassing)
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
E-mail *
Telefoon *

 

Gelieve mij te contacteren voor:
 

 

Gelieve meer info te sturen over: In de categorie:
  Reparatie
Renovatie
 

Vloer
Muur
Dak
Vocht
Veiligheid

 

Bericht
  * verplichte velden
 

Egaliseren betonvloeren

Bouwchemie producent Batipox stelt u hier voor: producten om zonder vakman betonvloeren te egaliseren en herstellen voor KMO en industrie organisaties vooral op Belgisch grondgebied. Daarbovenop verkopen we producten teneinde bijv. daken, vloeren of muren te restaureren aan industriële bedrijven van hoofdzakelijk in België met klanten in bv. Wondelgem, Izegem, Alken, Lembeek en Meerhout. Batipox.be de trendsetter in bouwchemie maakt producten om bijvoorbeeld een beschadigde muur te kunnen repareren voor ondermeer k.m.o's vooral op Belgisch grondgebied.


Betonvloer egaliseren

Marktleider in bouwchemicaliën Batipox levert dhz kits voor ondermeer het egaliseren van betonvloeren aan bijv. kleine en grote bedrijven vooral op Belgisch grondgebied. Daar bovenop leveren we epoxycoatings om bv. een muur met schade zelf te kunnen herstellen voor ondermeer overheden van voornamelijk in België voor klanten in ondermeer Bassevelde, Slijpe, Lauw, Loupoigne of Herselt. Bouwspecialist Batipox biedt u via deze website dhz kits om ondermeer een dak of vloer zelf te kunnen herstellen voor duizenden bedrijven in België en Nederland.

Specialist in bouwchemie Batipox.be verkoopt producten teneinde bv. elke vloer in polybeton zelf te renoveren voor regionale bedrijven en multinationals in België en Nederland. Ook leveren we oplossingen teneinde bv. ieder dak zelf te renoveren aan bijvoorbeeld industriële bedrijven in hoofdzakelijk in België en clienten in bijvoorbeeld Heldergem, Bikschote, Kaulille, Grez-Doiceau en Houtvenne. Batipox.be bouwspecialist verzorgt kunst hars om bijvoorbeeld een vloer met schade zonder nood aan een vakman te egaliseren aan ondermeer bekende bedrijven vnl. in België.

renoveren, herstellen of repareren van uw dak, muur of vloer

Zelf opstijgend grondvocht behandelen

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.be | sitemap | Zoekmachine optimalisatie - Isinet internetmarketing

Zoekertjes site Bobbo.be - Funderingen en beton - Batiportaal.be - Bouwlinks.be