Batipox epoxy coatings en kunstharsen voor het zelf repareren, renoveren of herstellen van gietvloeren in polybeton, muren, daken op een voordelige manier
 
 

 

batipox header

 

Batipox maakt vooral d-h-z kits om bijv een beschadigde muur of een gietvloer die beschadigd is te repareren aan bijvoorbeeld verenigingen in de hele Benelux. Daarbovenop produceren we kunst hars teneinde bijvoorbeeld daken en muren zelf te kunnen repareren voor diverse besturen van vooral op Belgische bodem voor klanten te Vinkt, Beveren-aan-den-Ijzer, Hendrieken, Teralfene en Morkhoven. Batipox de trendsetter in bouwchemie vervaardigt vnl. doe-het-zelf kits teneinde ondermeer beschadigde muren zonder nood aan een vakman te vermaken aan bijvoorbeeld k.m.o's hoofdzakelijk in België.

We presenteren u op deze site doe kits in epoxy om zelf bv. elk dak zelf te kunnen repareren voor ondermeer industriële bedrijven voornamelijk in België. Bovendien vervaardigt Batipox kunstharsen teneinde ondermeer daken, vloeren of muren zelf te kunnen renoveren voor ondermeer nationale overheden in hoofdzakelijk in België met clienten onderandere te Zonnegem, Zwevezele, Herten, Nivelles en Berchem (Antwerpen). Batipox bouwchemie producent stelt u hier voor: dhz kits om bijv muren, daken of vloeren zonder vakman te vermaken aan ondermeer diverse organisaties vooral op Belgische bodem.

Als specialist op de markt verzorgen we de levering van producten om bijv muren of daken zonder nood aan een vakman te restaureren aan bijv. bedrijven en zelfstandigen klein of groot in België en Nederland. Daar bovenop produceren we epoxycoatings teneinde vloeren, muren en daken zonder nood aan een vakman te restaureren aan verenigingen van overal in Europa en klanten in bv. Lokeren, Ramskapelle (Nieuwpoort), Romershoven, Saint-Jean-Geest en Wuustwezel. Batipox.be bouwchemie producent voorziet expoxyhars om iedere muur zonder dat er een vakman nodig is te vermaken aan bijvoorbeeld andere organisaties vooral op Belgische bodem.

Renoveren, herstellen of repareren van uw dak, muur of vloer

Egaliseren van betonvloeren

Zelf opstijgend grondvocht behandelen

Batipox, dé oplossing om veel bouwproblemen zelf op te lossen

Contact

Contactformulier

Hebt u vragen, suggesties of opmerkingen? Aarzel niet en contacteer ons!

Aanspreektitel
Heer Mevrouw
Naam *
Voornaam
Firma (indien van toepassing)
Straat
Nummer
Postcode
Gemeente
E-mail *
Telefoon *

 

Gelieve mij te contacteren voor:
 

 

Gelieve meer info te sturen over: In de categorie:
  Reparatie
Renovatie
 

Vloer
Muur
Dak
Vocht
Veiligheid

 

Bericht
  * verplichte velden
 
BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.be | sitemap | Zoekmachine optimalisatie - Isinet internetmarketing

Zoekertjes site Bobbo.be - Funderingen en beton - Batiportaal.be - Bouwlinks.be